Financiële administratie

U bent ondernemer en geen boekhouder, u vindt het belangrijk dat de administratie op orde is, maar wilt hier zelf liever niet te veel tijd aan besteden. In dat geval is Q&R uw ideale partner! Wij verwerken uw totale administratie of kunnen u ondersteuning bieden wanneer u zelf meer inzicht in uw financiële administratie wilt krijgen.

Het voeren van uw administratie doen wij met het boekhoudpakket Snelstart. Wij ontvangen uw administratie digitaal of per post zodat wij deze kunnen verwerken. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming sturen wij u, na verwerking van de administratie, een financieel verslag en een concept aangifte omzetbelasting. Na goedkeuring kunnen wij de aangifte voor u verzorgen. Frequentie van de aangifte is mede afhankelijk van het aangifte tijdvak voor omzetbelasting dat u is opgelegd door de belastingdienst. Aan het einde van het jaar ontvangt u uiteraard een jaarrekening en wordt de aangifte inkomstenbelasting en/of de aangifte vennootschapsbelasting voor u verzorgd.

Wat hebben wij nodig:

  • Een kopie van alle verkoopnota's;
  • Een kopie van alle zakelijke inkoopbonnen;
  • Alle zakelijke bankafschriften (incl. zakelijke spaar rekeningen);
  • Kasboek;
  • Aangifte omzetbelasting/BTW (indien van toepassing);
  • Alle correspondentie met de Belastingdienst.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om online uw administratie bij te houden, het zogenaamde internet boekhouden. Voor meer informatie over internet boekhouden verwijzen wij u door naar de dienst 'internet boekhouden' op deze website.

 

Q&R Administratie en Belastingadviseurs

Bezoekadres:
Lylantse Plein 1
2908LH Capelle aan den IJssel
Correspondentie adres:
Postbus 85233
3009 ME Rotterdam
Web : www.QRAB.nl
E-mail : kantoor@QRAB.nl
Tel : +31(0)10 22 61 207
Fax :+31 (0)10 76 00 324

 

ING Bank :IBAN:NL52INGB0002875328
KvK nr. : 24406457
BTW nr. : 133953981B01
Copyright © 2011 - 2019 - Q&R        Contact          Algemene Voorwaarden        Disclaimer        Website gemaakt door Website styling