U bevindt zich nu hier: Home » Profiel » Medewerkers.php

Medewerkers

Index

Jacoline van der Vlis
Ilonka van Beek
Roos de Jong
Judason Silie
 


Naam: Jacoline van der Vlis
Geboorte datum: 04 juni 1988
E-mail: j.vandervlis@qrab.nl
Functie: administratief medewerkster / belastingadviseur

Terug naar index
Jacoline is een jonge, spontane dame met veel humor en mensenkennis. Zij doet de HBO opleiding Fiscaal Adviseur en de opleiding bedrijfsadministratie. Voor deze opleidingen heeft zij de MBO-opleiding onderwijsassistente gedaan. Deze enthousiaste dame wil na haar opleidingen de HBO-opleiding psychologie doen. Jacoline is naast het voeren van de financiële administraties, belastingaangiftes voorbereiden en jaarrekeningen samenstellen, ook belast met het secretariële gedeelte en het opleiden/begeleiden van stagiaires.


Naam: Ilonka van Beek
Geboorte datum: 04 mei 1989
E-mail: I.vanbeek@qrab.nl
Functie: administratief medewerkster / belastingadviseur

Terug naar index
Ilonka is een pittige dame die weet wat aanpakken is. Een no-nonsense houding, gevarieerd met humor staat bij haar centraal. Ilonka heeft na haar MBO opleiding Internationale Groothandel, gekozen voor de opleiding International Business and Management Studies. Bij deze HBO opleiding heeft zij een half jaar stage gelopen bij een grote onderneming in Australië. Zij was daar belast met het voeren van financiële administraties. Bij Q&R voert Ilonka financiële administraties, verzorgt zij diverse belastingaangiftes en stelt jaarrekeningen samen. Naast deze primaire taken is Ilonka de ICT specialist bij Q&R.


Naam: Roos de Jong
Geboorte datum: 08 juli 1980
E-mail: r.dejong@qrab.nl
Functie: communicatiemedewerker

Een dame die weet wat ze wilt en hoe ze moet communiceren, dat is Roos. Creativiteit kun je aan haar overlaten. Roos heeft na haar MBO opleiding Retail, gekozen voor de opleiding HBO Communicatie en Media, met als afstudeerrichting Communicatie creatief. Na eerst diverse ervaringen te hebben opgedaan in de saleswereld, is zij vervolgens gaan werken als communicatiemedewerker in de sportwereld.
Bij Q&R verzorgt Roos diverse communicatiewerkzaamheden, waaronder de nieuwsbrieven, flyers en de website.

Terug naar index


Naam: Judason Silie
Geboorte datum: 16-05-1992
E-mail: j.silie@qrab.nl
Functie: assistent boekhouder

Judason is de nieuwste werknemer van Q&R. Hij kwam bij Q&R binnen als stagiair van een MBO opleiding niveau 4. Hij liet hier zien dat hij snel kon leren, steeds meer inzicht kreeg in het boekhouden en dat hij hard kon werken. Daarom heeft Q&R besloten hem na zijn stageperiode in dienst te nemen. Momenteel is het de taak van Judason om verschillende administraties van onze klanten in te boeken.

Terug naar index


Naast onze medewerkers, hebben wij ook 2 stagiaires bij ons werken. De stagiaires verzorgen verschillende werkzaamheden op de werkvloer en boeken verschillende administraties in, in ons boekhoudpakket. 

 

Q&R Administratie en Belastingadviseurs

Bezoekadres:
Lylantse Plein 1
2908LH Capelle aan den IJssel
Correspondentie adres:
Postbus 85233
3009 ME Rotterdam
Web : www.QRAB.nl
E-mail : kantoor@QRAB.nl
Tel : +31(0)10 22 61 207
Fax :+31 (0)10 76 00 324

 

ING Bank :IBAN:NL52INGB0002875328
KvK nr. : 24406457
BTW nr. : 133953981B01
Copyright © 2011 - 2019 - Q&R        Contact          Algemene Voorwaarden        Disclaimer        Website gemaakt door Website styling